HOME

marți, 23 august 2011

Cutitul de padure, de care-ti ziceam

Asa ca il dau si pe asta.
L-am avut cu mine intr-o tura. Face treaba buna. Si tine fain taisul. Dar unghiul asta de ascutire imi place mult. Cand tai , intra tare usor.

Lama are deja patina caracteristica. Nu stiu tie cum iti plac lamele, dar mie unul nu-mi place otelul carbon sa fie "alb".



Daca nu ti-ai luat inca unul si ti-l place, da-mi de stire.

5 comentarii:

  1. Patina cum se poate obtine (in afara celei care vine de la sine)?

    RăspundețiȘtergere
  2. Oxidezi lama cu ce vrei. Fie cu otet sau zeama de lamie, fie pur si simplu tai legume si fructe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut.
    Sunt in cautarea unui cutit, daca imi poti da niste detalii si un pret. Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite scrie-mi pe mail la :
    moisavasile82@yahoo.com
    si discutam detaliile.

    RăspundețiȘtergere