miercuri, 16 septembrie 2015

arcuri si hamace

O luam invers de data asta si incepem cu arcurile, lasand hamacele pentru urmatoarea postare.
Ii fain sa te relaxezi in hamac dupa ce mananci, dar exista tendinta sa te apuce leneveala.
Bun ca in cazul de fata au avut grija fetele (plural la modul real, deci nu tre sa aiba procese de constiinta doar una din voi :)) ) sa nu apuc sa ma lenevesc ... de fapt aproape ca am sarit si peste relaxare :)) .
Bine, hai sa-i dam bataie. Avem doar arcuri traditionale, doar arcuri si sageti din lemn. Sunt de departe cele mai potrivite pentru padure.
La grupul nostru va adaugati si voi, iar eu nu pot sa fiu decat bucuros si sub nicio forma nu voi numi clipa asta coincidenta.Sunteti aici exact cum era programat sa ajungeti.
Unii (din nou tine seama de plural ! ) se pare ca au ceva nativ si prind foarte repede, ... dar nu este niciun concurs si ori ca te prinzi repede ori ca mai dureaza o vreme, relevant este ca se trage cu mic cu mare.
Nu e vorba ca-i greu sau usor sa stai departe, treaba e sa incerci mai cu seama daca n-ai mai tras.
Iar daca ai mai tras cu arcul vreodata, foarte bine. Hai sa vezi cum is astea, ca poate te prinde si te faci un pic arcas.
Unidirectional se duc toate, nici una nu vine singura inapoi la arc .
Distanta o crestem
progresiv.
Pentru arcasii care nu se regasesc in imagini, ... ce sa zic, poate o sa apara data viitoare :)). Am avut si altceva de facut nu doar sa va fac poze la toti.
Nu voi ingramadi multe cuvinte la postarea asta ci las sagetile sa zboare in si catre tinta, ... daca ai reflexe bune, prinde metafora. Iar daca nu, atunci macar nu pierde ocazia.
In rest, daca ti se pare cumva interesant sau/si vrei un arc dinasta, da-mi un mail ca am vreo 7-8 de dat (inafara de astea cu care tragem aici), iar daca ne/ma vezi prin padure sau in poiana tragand, vino fara sfiala la mine/noi si iti voi da sa incerci.

Niciun comentariu: