joi, 16 august 2012

pai da

Pentru ca vorbim de lingura din lemn de jugastru. Desi am terminat lucru la ea abia ieri, totusi lemnul l-am luat acu vreo 3 saptamani de la o creanga groasa, rupta inca de anul trecut.
E diferenta mare intre a ciopli in lemn uscat complet si a ciopli in ala care mai are si un pic de seva.
Asta-i o lingura mai solida, tot de marime medie dar cu peretii mai grosi.
E ceva mai inchisa la culoare decat stiai ca-i artarul de regula. Dar in poze iti apare deschisa ca batea soarele.
Am finisat-o cum trebuie si acum e pregatita.
In rest a fost o tura buna, al mic e sanatos si el, iar ai batrani sunt cum ii stii.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Tratament alternativ. Vindeca-te sanatos!
Medicina naturista. Camara cu leacuri ale naturii, diete traditionale, horoscop naturist, alimentatie sanatoasa, preparate naturiste, probleme medicale rezolvate cu plante, cure naturiste, leacuri si retete!
http://tratamentalternativ.info

Micul Mester spunea...

Dar auzi, Maria, sper ca nu ai pus reclame pe blogul asta ... :))
Am intrat acolo unde zici si gasesti si treburi interesante.
Cat despre sanatate, eu stiu ca este un dar de la Dumnezeu, iar vindecarea tot de El tine. Noi doar peticim ici-colo.
Plantele sunt foarte bune, dar din pacate in loc sa fii invatat sa le folosesti, unii fac o caruta de bani de spatele saracilor si a bolnavilor, evident fara sa-i vindece (vand la suprapret niste produse care ar trebui consumate pe perioade lungi de timp si omul evident nu-si permite, iar rezultatul nu va fi cel dorit).
Utilizarea tratamentelor naturiste la modul real e ceva foarte restrans.
Practic, ca un pacient sa fie in stare sa urmeze un tratament corect, ar trebui intai sa existe un medic specialist in domeniul asta care sa-i puna un diagnostic corect si sa-i prescrie un tratament naturist potrivit cu afectiunea de care sufera.Altfel (dupa ureche) ... omul cam arunca banii si nici nu se trateaza.
Din pacate medicina noastra cam descurajeaza tratamentele naturiste, probabil ca si aici sunt interese banesti in comercializarea unor medicamente dinalea artificiale , dar na.
Cat despre horoscop (cititu in stele) e o treaba nasoala,destinul n-ar trebui sa ni-l cautam in stele, ci ar trebui sa punem osu la lucru sa il construim. Dumnezeul in care multi nu vor sa creada stie destinul fiecaruia si a poruncit sa nu cautam solutia in stele si ghicitorii de tot felul ci sa ne punem nadejdea in El.
In rest, informatiile despre tratamente sunt bune.
Toate plantele au o intrebuintare, unele sunt de leac, altele servesc ca hrana. Nu exista lucruri inutile pe lume. Creatorul nu a dat nici un esec. Uneori insa problema e la noi ca nu detinem toate informatiile necesare, fie ca nu vrem, nu ne intereseaza suficient, ignoram, fie ca nu cautam unde trebuie.
In rest, las ca-i bine.