duminică, 1 ianuarie 2017

MERGAND INAINTE

La trecerea dintre ani obisnuiesc sa amintesc cateva aspecte pe care le consider importante, dar sa aduc si multumiri pentru darurile primite in anul ce s-a scurs ca o clipa.
Gandindu-ma la tine in timp ce strabateam codrii, urcam crestele si ma taram prin ascunzisurile muntilor, am gasit cu cale sa-ti mai scriu cateva randuri.
Revin cu o idee deja amintita, dar cu un suflu proaspat. Si anume faptul ca nu putem ajunge sa indragim ceva ce inca n-am cunoscut.
Motiv pentru care anul acesta te invit sa participi la turele in natura pe care le vom organiza.
Iti voi transmite ceea ce am cunoscut, placerea pentru lucrurile simple, dorinta de a patrunde in aspectele complexe si mai ales setea pentru adevar impletita cu dragoste. Apoi tu vei cantari daca iti sunt de folos si ce anume sa faci cu ele.
Nu este niciun secret ca viata e o lupta si ca degetul dupa care deseori incercam a ne ascunde nu ne acopera nici nasul.

Farama de frumos ce ne-a fost aratata o impartim cu tine bucurosi. Fiecare din noi primeste si responsabilitatea la pachet o data cu intelepciunea, cunostinta, credinta si dragostea.
Astfel ca esti ambasador pentru adevar acolo unde ai fost lasat.  Umbla bine, traieste frumos.

"Tie iti multumesc pentru ca m-ai primit si ai ramas aproape si cand n-am venit cu gand bun sau cand n-am spus bine. Voua va multumesc ca mi-ati fost exemple, lor le multumesc ca m-au ascultat si le-a prins bine, iar Tie Tata iti multumesc ca nicio clipa nu m-ai lasat nici macar sa ma simt singur. "

Mergand inainte si batand urme drepte pentru cei ce vin dupa tine, iti indeplinesti menirea si intri in scopul pentru care existi. Cel putin asta este credinta unora (multora). Sper ca in drumul pe care umblu, sa pasesc in urmele Dumnezeului Atotputernic ca nu cumva sa fiu inca o calauza ne-buna care sa duca sufletele intr-o ratacire si mai mare.

"Nu multi ani lipsiti de semnificatie si vreo zvarcolire fara directie iti doresc, ci viata vesnica dincolo de barierele marimilor fizice (temporale, gravitationale, atomice si oridecare), iar cata vreme esti p-aici, sa mergi drept si curajos, nu mandru si nici invidios, ci liber si fara teama."

Un comentariu:

Unknown spunea...

Minunate ganduri!