duminică, 14 aprilie 2013

A2A

Este aia din paducel ce ti-am zis ca urmeaza. Ii lingura medie, pentru un adult si ii tot asa galbuie cu ceva tente rosiatice.
Cu ea manci bine zeama si nu numai. Cupa e incapatoare si spre deosebire de clasica forma a lingurii traditionale romanesti (a care-i cupa atinge latimea maxima la mijloc si la varf unde trebuie sa culegi e ascutita si nu face decat sa frece pe fundul castronului), asta are forma de para si e lata catre varf. Lucru asta iti confera posibilitatea sa culegi mult mai usor de pe farfurie.
Pozele astea ce le-am facut in seara aia cand era si cam innorat, nu-ti vor arata culorile vii si nici luciul obtinut din finisaj.
Dar ii bun. Oricum, pe masura ce se incalzeste si vegetatia se inmulteste. Sa ai grija sa nu pierzi sezonul, ca vara de pe la sfarsitu lu iulie (daca va fi tot asa secetos ca anii trecuti) o sa se usuce pamantul, o sa scada si chiar o sa sece multe izvoare si frunzele vor fi iarasi arse.
In aprilie si mai, ai temperaturile, debitul paraielor, verdeata , toate ideale pentru plimbari in natura.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Dar intra mai greu in gura :))

Tibi

micul mester spunea...

Pai bun dar stii cum ii, in gura tre sa intre doar ce-i in lingura, ... nu toata lingura :))